Kohtuniku lööja suhtes algatati kriminaalmenetlus (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseibuss.
Politseibuss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste neljanda liiga pühapäevasel kohtumise Pakri SK Alexela - FC Soccernet kohtunikku rusikaga näkku löönud amatöörjalgpalluri suhtes algatati kriminaalmenetlus.

«Eile, kella 18.56 paiku reageerisid politseinikud Paldiskis toimunud Eesti jalgpalli meistrivõistluste IV liiga mängule, kus 39-aastane jalgpallur lõi 22-aastast kohtunikku. Alustatud kriminaalmenetluse raames selgitab politsei välja vahejuhtumi täpsemad asjaolud,» sõnas Postimehele Lääne-Harju jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi.

Kohtuniku lööjaks oli Soccerneti mängija Alvin Kuuskmäe, kes arvati täna kordasaadetu eest Soccerneti meeskonna ridadest välja. «Oleme klubi alustaladega alates eilsest õhtust arutanud eileõhtusel liigamängul asetleidnud kahetsusväärset vahejuhtumit ja kuidas selle valguses meeskonnana edasi minna. Otsustasime, et peame õigeks reegleid rikkunud mängija meeskonna nimekirjast välja arvata, sest säärane teguviis on lubamatu ning ta on sellega oluliselt kahjustanud klubi mainet,» teatas FC Soccernet Facebookis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles