Manchester City väravavaht tegi Pep Guardiolale põneva ettepaneku

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City väravavaht Ederson Moraes.
Manchester City väravavaht Ederson Moraes. Foto: LEE SMITH / REUTERS

Brasiilia jalgpallikoondise ja Manchester City väravavaht Ederson Moraes loodab enne klubihooaja lõppu jala valgeks saada.

24-aastane puurilukk siirdus Manchesteri klubisse möödunud suvel, kui City maksis tema eest Lissaboni Benficale 35 miljonit naelsterlingit. Edersoni debüüthooajal saavutas City Inglismaa meistritiitli – brasiillane on seni peetud 34 liigamängus hoidnud seljataguse puhtana 15 korral.

Pühapäeval peetud City 5:0 võidumängus Swansea City vastu oli Manchesteri klubil teise poolaja keskpaigas 3:0 eduseisus kasutada 11 meetri karistuslöök, mida läks lööma Gabriel Jesus, kuid klubi poolehoidjad skandeerisid Edersoni nime. Tagantjärele öeldes õigustatult, sest Jesus ei realiseerinud penaltit.

Ederson andis väljaandele ESPN intervjuu, kus rääkis, et tahab särada ka vastase karistusalas. «Ma kuulsin, et nad hüüdsid minu nime, aga lööma läks Gabriel. Kahjuks ta eksis, kuid õnneks skooris jätkuolukorras Bernardo Silva.»

«Meie meeskonnal on paika pandud mängijad, kes löövad penaltit,» jätkas Ederson. «Aga kui Pep Guardiola (Manchester City peatreener – toim) paluks mul seda teha, siis oleksin selleks valmis. Loodetavasti see juhtub enne hooaja lõppu, mulle meeldib skoorida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles