Trumbid peaks olema Liverpooli käes, aga…

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohud äärtelt: Roma peab peatama paremalt nõelava Mo Salahi (esiplaanil) ja vasakult ründava Sadio Mane.
Ohud äärtelt: Roma peab peatama paremalt nõelava Mo Salahi (esiplaanil) ja vasakult ründava Sadio Mane. Foto: ANDREW YATES / REUTERS / Scanpix

Kui jalgpalli Meistrite liiga homset poolfinaali Müncheni Bayern – Madridi Real osanuks hooaja alates ette näha nii mõnigi kiibitseja, siis tänane duell FC Liverpool – AS Roma tähistab üllatajate läbimurret. Roma jõudis nii kaugele esimest korda, Liverpool aga taastab kümnenditagust hiilgust: 2005 võideti karikas, 2007 jõuti finaali ja 2008 poolfinaali.

Märkimisväärne, et eelmises ringis lõid mõlemad auti kaks koduliiga suverääni: Liverpool Inglismaa meistriks tulnud Manchester City ja Roma peagi Hispaania tšempioniks kroonitava Barcelona. Vähe sellest: mõlemad näitasid vägevust koduväljakul, saades kolmeväravalise võidu. Nüüd on Liverpoolil ja Romal silme ees vaid üks siht: 26. mai finaal Kiievis.

Kaheosalise etenduse esimene vaatus lavastatakse täna õhtul Liverpoolis. Kes on duelli eel eelisseisus ja milliseks võivad kujuneda võtmekohad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles