Warriorsi peatreener kommenteeris Stephen Curry vigastust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: EZRA SHAW / AFP

Golden State Warriors on korvpalliliiga NBA play-off-seeriat San Antonio Spursi vastu alustanud kolme võidu ja ühe kaotusega. Nelja võiduni peetavas seerias pole vigastuse tõttu mänginud Warriorsi tähtmängija Stephen Curry.

30-aastane Curry vigastas kuu aega tagasi peetud põhihooaja võidumängus Atlanta Hawksi üle põlve, kui korvialuses heitluses maandus tema jalale meeskonnakaaslane JaVale McGee.

Kui algul hindasid klubi arstid, et Curry jääb eemale vaid seeria avavaatusest, siis ilmselt jätab Warriorsi snaiper vahele kogu seeria. «Stephen ei mängi veel nii pea,» sõnas Warriorsi juhendaja Steve Kerr enne seeria viiendat mängu Spursiga.

«Tal läheb hästi ja treeningutel tundub ta hea. Rääkisin temaga hommikul ning ta paraneb. Ma arvan, et ta on tagasi tulemas, aga ma saa naasmiskuupäeva kalendrisse kirja panna,» lisas Kerr NBA kodulehekülje vahendusel.

Warriors võõrustab ööl vastu kolmapäeva seeria viiendas mängus Spursi. Võidu korral jõuavad nad järgmisesse ringi, kus kohtuvad New Orleans Pelicansiga, kes alistas tulemusega 4:0 Portland Trail Blazersi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles