Eesti poksimeister alistas üliraskes lahingus Leedu esinumbri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Kormilin keset võitlust
Denis Kormilin keset võitlust Foto: Aleksandr Abrosimov/ Eesti Poksiliit

Ajal, mil Eesti parimad kuni 19-aastased võistlesid Itaalias toimunud Euroopa meistrivõistlustel, astusid kohalikud kindamehed ringi Maardus aset leidnud Aleksandr Baranovi mälestusvõistlustel.

Kokku jagati Maardus nädalavahetusega laiali 28 medalikomplekti ning lisaks eestlastele olid esindatud ka Leedu, Soome, Venemaa, Valgevene, Läti ja Saksamaa poksijad.

Keskkaalus võidutsev taaskord Eesti meistriks kerkinud Denis Kormilin (OMK), kes alistas tulises heitluses kohtunike 2:1 häältega Leedu esinumbri ning endise juunioride EMi hõbega Vitautas Balsyse. 

Üliraskekaalus võidutses korvpalluri taustaga Ekke Lõhmus (Lasnamäe Dünamo), kes oli soomlasest Axel Kolast ilmse ülekaaluga üle juba avaraundis. 

Kuni 60-kilogrammiste seas oli Eesti meistrivõistluste hõbedamees Vassili Bogatõrjov (Loit) kolmanda raundi ilmse ülekaaluga üle Kristop Koitsarist (OMK).

Eesti parimad naispoksijad, täiskasvanute seas võistlev Astrid Johanna Grents ning kuni 17-aastaste seas poksinud Jana Vill pidid kahjuks kaotustega leppima. Grents jäi kohtunike häältega alla leedulannale Ana Starovoitova.

Vill näitas Saksa meistri Emily Pertholdi vastu küll head poksi, kuid ei suutnud eest ära liikuda vastase jõulöökidest, mis andsidki võidu külalisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles