Hyundai rallimeeskond sihib Argentinast kübaratrikki

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville mullu Argentina rallil.
Thierry Neuville mullu Argentina rallil. Foto: Nicolas Aguilera / AP

Neljapäeval algab autoralli maailmameistrivõistluste viies etapp, mis peetakse Argentinas. Mullu võidutses ainsal Lõuna-Ameerika rallil Hyundai sõitja Thierry Neuville. Kuidas läheb tiitlisoosikul tänavu?

«Meil on head mälestused sellest dramaatilisest võidust,» meenutas belglane, kes saavutas punktikatsel maksimumtulemuse ning edestas ralli finišis waleslast Elfyn Evansit vaid 0,7 sekundiga. Kolmanda koha teenis eestlane Ott Tänakut, kes kaotas Neuville’ie 29,9 sekundiga.

«Ma loodan, et suudame ka seekord saavutada sarnase tulemuse. See on väga nõudlik ralli, mis on keeruline nii autole kui meeskonnale. Seda rallit ei saa niisama lihtsalt võtta,» lisas Neuville, kes hoiab nelja etapi järel sõitjate arvestuses teist kohta. Hyundai paikneb meeskondlikus arvestuses esikohal.

Hyundai pealik Michel Nandan loodab kübaratrikki, sest hooaeg enne Neuville’i nappi triumfi võidutses Hyundaiga Argentinas austraallane Hayden Paddon. «Loodame veel ühte suurepärast nädalavahetust – ehk isegi meie kolmandat järjestikust võitu Argentinas,» rääkis Nandan.

Argentina ralli peetakse 26.-29. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles