Juventuse õudusunenägu sai õiguse vilistada järgmist tähtsat kohtumist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Oliver - Juventuse õudusunenägu.
Michael Oliver - Juventuse õudusunenägu. Foto: Paul Hanna / REUTERS

Inglismaa jalgpallikohtunik Michael Oliver, kes murdis Meistrite liigas Torino Juventuse fännide südamed, sai õiguse vilistada Inglismaa karikafinaali.

33-aastane Oliver sai Torino Juventuse poolehoidjate suure pahameele osaliseks kaks nädalat tagasi – inglane määras veerandfinaali kordusmängus üleminutitel Realile 11 meetri karistuslöögi, mille Cristiano Ronaldo realiseeris ja Reali üldseisuga 4:3 nelja parema hulka viis. Lisaks andis Oliver Juventuse väravavahile Gianluigi Buffonile liigse suupruukimise eest punase kaardi. 

Inglismaa jalgpalliliit teatas täna, et karikafinaalis, kus lähevad vastamisi suurklubid Londoni Chelsea ja Manchester United, määrab õigust just kogenud Oliver. Mäng toimub 19. mail Wembley staadionil.

«Ma olin väga uhke, kui selle telefonikõne sain. Kui sa alustad kohtunikuna tööd, siis sa ei oska karikafinaalist mõeldagi. Kui liigud karjääriredelil edasi, siis muutub see reaalseks eesmärgiks. See võimalus avaneb kohtunikukarjääris vaid korra,» sõnas Oliver Inglismaa jalgpalliliidu koduleheküljele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles