Djokovici vaevaline tagsitulek jätkus kaotusega maailma 140. mehele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic ei leia kuidagi oma mängu.
Novak Djokovic ei leia kuidagi oma mängu. Foto: JOSEP LAGO / AFP / Scanpix

Endine maailma esireket ja 12 suure slämmi turniiri võitnud Novak Djokovic ei leia pärast küünarnukivigastusest paranemist kuidagi oma mängu. Nüüd kaotas serblane Barcelona turniiri teises ringis üllatuslikult 2:6, 6:1, 3:6 maailma edetabelis alles 140. kohal olevale slovakile Martin Klizanile.

Tabelis 12. kohale langenud Djokovic on pärast võistluskarussellile naasmist osalenud viiel turniiril, ent pole ühelgi neist kaheksa parema hulka jõudnud. Seekord tegi ta Klizani vastu 19 äralööki, kuid samuti 22 lihtviga.

Turniiri pidi pooleli jätma eelmisel nädalal Monte Carlo turniiril finaali jõudnud jaapanlane Kei Nishikori, kes andis pärast 3:6 kaotatud avasetti hispaanlasele Guillermo Garcia-Lopezile reielihase vigastuse tõttu loobumisvõidu. Edasipääsu kindlustasid aga teise asetusega Grigor Dimitrov ja ka maailma edetabeli seitsmes mees Dominic Thiem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles