Vormelilegend sonis surmaga silmitsi seistes Schumacherist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Rubens Barrichello
Michael Schumacher ja Rubens Barrichello Foto: twitter

Vormelilegend Rubens Barrichellol viidi veebruaris raskes seisus haiglasse, kus talt eemaldati kasvaja. Operatsiooniruumis oli endine vormelipiloot soninud endise meeskonnakaaslase Michael Schumacheri nime.

Barrichello kukkus veebruaris duši all kokku ning tal avastati kaela piirkonnas ohtlik kasvaja. «Tundsin peas järsku teravat valu, kukkusin kokku ja suutsin alles paar minutit hiljem uuesti meelemärkusele tulles oma naist Silvanat appi kutsuda.»

Haiglas teatasid talle arstid, et mees on õnnega koos – kasvajale saadi õnneks varakult jaole. «Mulle öeldi, et olen õnneseen. Jumal tänatud, et ma uue võimaluse sain.»

Nüüd on avalikustatud, et Barrichello oli surmaga silmitsi seistes soninud Schumacheri nime. «Midagi peab olema minu alateadvuses. See side on suurem kui telerivahendusel paistis,» ütles Barrichello.

Schumacher ja Barrichello olid vahemikus 2000-2005 Ferrari tiimis meeskonnakaaslased ning sõitsid koos 105 etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles