Wenger: see oli võimalikest halvim tulemus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico mängijad väravat tähistamas.
Madridi Atletico mängijad väravat tähistamas. Foto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM / imago/Colorsport

Jalgpalli Euroopa liiga poolfinaali avakohtumises leppisid Arsenal ja Madridi Atletico Londonis peetud mängus 1:1 viiki. Tulemus oli tõeline pettumus Inglismaa meeskonna jaoks, kes mängis 80 minutit arvulises ülekaalus.

Mängu algus oli Arsenali jaoks roosiline. 10. minutil teenis Atletico mängija Sime Vrsaljko oma teise kollase kaardi ning Arsenal sai nautida ülekaalu. 61. minutil viis Alexandre Lacazette Arsenali ka juhtima, kuid rohkem ei suudetud võimalusi ära kasutada.

Rasket kaitsetööd teinud Atletico suutis kohati terav olla ka rünnakult ning 82. minutil lõigi Antoine Griezmann viigivärava. See tähendab, et Arsenal peab finaali pääsemiseks kindlasti korduskohtumises skoorima.

«Vaadates meie esitust, oli tegu võimalikest kõige halvema tulemusega. Peame säilitama positiivsuse, et siit edasi pääseda. Teame, et suudame igal staadionil skoorida. Peame sellesse uskuma,» ütles Arsenali peatreener Arsene Wenger pärast mängu.

«Andsime ära võõrsilvärava mitte kuskilt ning see tekitas pettumust. Usun, et olime võimelised juba selles mängus finaalkoha kindlustama. Aga seda ei juhtunud,» jätkas ta.

Atletico peatreener Diego Simeone nimetas oma hoolealuseid kangelasteks. «Need mängijad on kangelased. Teil pole õrna aimugi kui raske on selliselt kaitsta ja kaitsta. Palliga mängimine on lõbus osa, kuid selliselt kaitsmine nõuab meestelt suuri mune,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles