Eesti segapaari ilus MM sai kurva lõpu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Turmann ja Harri Lill kaotasid MMi kaheksandikfinaalis Türgile.
Marie Turmann ja Harri Lill kaotasid MMi kaheksandikfinaalis Türgile. Foto: WCF

Curlingu segapaaride MMil kaotas alagrupiturniiri täisedu ehk seitsme võiduga läbinud Eesti paar Marie Turmann - Harri Lill kaheksandikfinaalis 8:11 Türgile ega pääsenud kaheksa parema sekka.

Kohtumise seitse esimest vooru kulgesid ilma röövideta - punkte teenis vaid võistkond, kelle kasutada oli viimase viske õigus. Kui Eesti kaks esimest säärast vooru tõid Turmann - Lille kontole vastavalt kaks ja neli punkti siis kaks viimast (viies ja seitsmes) kõigest ühe punkti, mis tähendas, et viimane voor algas 8:8 viigiseisult.

Türgi kasutas viimase viske õiguse ära, teenis kolm punkti ning võitis kohtumise 11:8. Kaotus oli Turmann - Lille jaoks väga valus ka põhjusel, et täieõiguslikul olümpiaalal MMi veerandfinaali jõudmine taganuks neile kaheks järgmiseks aastaks Eesti Olümpiakomitee (EOK) B-kategooria toetuse.

Alagrupiturniiri olid Turmann - Lill läbinud täisedu ehk seitsme võiduga. Alistati nii Jaapan, Soome, Poola, Venemaa, Kasahstan, Leedu kui ka Uus-Meremaa. Nüüd jätkatakse turniiri kohtadele 9.-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles