Maailma esireket sai Stuttgardis üllatavalt kindla kaotuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Halep.
Simon Halep. Foto: Marijan Murat / AP

Maailma edetabeli esimene naine Simona Halep langes Stuttgardi tenniseturniiril konkurentsist veerandfinaalis, kus tunnistas WTA pingereas 16. kohal paikneva Coco Vandeweghe 6:4, 6:1 paremust.

Esimene sett kulges äärmiselt tasavägiselt. USA esindaja Vandeweghe luhtas 3:3 viigiseisus kaks murdepalli, kuid tegi vigade paranduse 5:4 eduseisus, kui realiseeris esimese matšpalli. Teises setis murdis Vandeweghe rumeenlanna servi 1:0 ja 4:1 eduseisus ning hoidis otsustavas geimis oma pallingut.

Vandeweghe esimese servi õnnestumise protsendiks kujunes 76 (29/38) ning Halepil 60 (21/35). Ameeriklanna päästis kogu mängu jooksul neljast murdepallist neli (kõik teises setis), rumeenlanna viiest vaid kaks (mõlemad esimeses setis). Vandeweghe säras viie serviässa ja patustas viie topeltveaga, Halepi samad näitajad olid vastavalt kaks ja neli.

Vandeweghe kohtub poolfinaalis Prantsusmaa esindaja Caroline Garcia (WTA 7.), kes alistas kaks tundi ja 16 minutit kestnud veerandfinaalmatšis ukrainlanna Elina Svitolina (WTA 6.) 6:7, 6:2, 6:4.

Teise poolfinaalpaari selgitavad Karolina Pliškova (Tšehhi, WTA 6.) - Jelena Ostapenko (Läti, WTA 5.) ning Anett Kontaveit (Eesti, WTA 31.) - Anastassia Pavljutšenkova (Venemaa, WTA 27.) mängude võitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles