Video: videokohtunik saatis Eesti koondislase väljakult minema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste.
Ken Kallaste. Foto: Kielce Korona / Facebook

Eesti jalgpallikoondise ja Kielce Korona äärekaitsja Ken Kallaste teenis Poola meistrivõistlustel videokohtunike abiga punase kaardi.

Poola suurklubi Varssavi Legia asus kohtumist Koronaga teise poolaja alguses kahe väravaga juhtima, kui täpsed olid Sebastian Szymanski ja Jaroslaw Niezgoda. 75. minutil tegi Korona karistusalas penaltiväärilise vea Kallaste ning kaks ja pool minutit hiljem pärast videokorduste vaatamist näitas peakohtunik eestlasele punast kaarti.

Legia eduseisu suurendas kolmeväravaliseks Miroslav Radovic, kes realiseeris 11 meetri karistuslöögi. Viimased veerandtundi vähemuses mängindu Korona auvärava sepistas 88. minutil Goran Cvijanovic. Mäng lõppes koduväljakul mänginud Legia 3:1 võiduga.

Korona paikneb Poola kõrgliiga esimeses pooles 48 punktiga kuuendal kohal. Legia hoiab 60 silmaga liidripositsiooni, kuid lähikonkurendid Poznani Lech (58 punkti) ja Bialystoki Jagiellonia (57) on pidanud ühe mängu vähem.

Legia - Korona mängu tipphetked (Kallaste punane kaart alates 1.15):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles