Manchester City väravavaht tahab väravat lüüa, aga Pep Guardiola ei luba

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola ja Ederson Moraes.
Pep Guardiola ja Ederson Moraes. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Brasiilia jalgpallikoondise ja Manchester City väravavaht Ederson Moraes sõnas pärast eelmist liigamängu Inglismaa meediale, et soovib võimaluse korral lüüa penaltit. City peatreener Pep Guardiola tõmbas väravavahi plaanidele kriipsu peale.

«Ei, seda ei juhtu,» sõnas hispaanlasest juhendaja pressikonverentsil, kui ajakirjanikud talle Edersoni sõnavõttu meenutasid. «Ta on väravavaht, penaltit löövad teised mängijad,» rääkis Guardiola ning lisas, et see oleks vastase mitteaustamine.

Guardiola vihjas, et hooajaeelses sõprusmängus võib Ederson oma ihaldatud võimaluse siiski saada. «Võib-olla sõprusmängus penaltiseerias, aga mängu ajal kindlasti mitte,» jäi City peatreener endale kindlaks.

Eelmises liigamängus oli Cityl teise poolaja keskpaigas kasutada 11 meetri karistuslöök, mida läks lööma Gabriel Jesus, kuid klubi poolehoidjad skandeerisid Edersoni nime. Tagantjärele öeldes õigustatult, sest Jesus ei realiseerinud penaltit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles