Kontaveidi alistanud Pliškova: ma ei tundnud end hästi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova.
Karolina Pliškova. Foto: Ralph Orlowski / Reuters

Tšehhi esireket Karolina Pliškova (WTA 6.) alistas Stuttgardi tenniseturniiri poolfinaalis eestlanna Anett Kontaveidi (WTA 31.) 6:4, 6:2. Üsna ühepoolseks kujunenud mängu järel tunnistas Pliškova, et polnud täielikult oma mänguga rahul.

«Ma leidsin oma rütmi alles esimese seti lõpus. Teises setis tegin võrreldes avasetiga palju puhtamaid lööke,» sõnas Pliškova WTA kodulehekülje vahendusel. «Ma ei tundnud end tegelikult hästi. See on mulle oluline, et suudan võita isegi siis, kui ma ei tunne end hästi,» jätkas tšehhitar ning lisas, et tema arvates oli Kontaveit samuti veidi liimist lahti.

Täna peetavas finaalis kohtub Pliškova Coco Vandeweghega (WTA 16.), kes alistas poolfinaalis Prantsusmaa esindaja Caroline Carcia. «Mängisime siin eelmine aasta väga pingelise matši. Temaga mängides on matšid alati pingelised. Ma arvan, et otsustavaks saavad mõned punktid,» kommenteeris Pliškova.

Pliškova lisas: «Ma arvan, et ta mängis Caroline vastu hea mängu. Coco on väga kindel mängija. Pean lihtsalt andma endast kõik, et hoida oma servi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles