Liverpooli poolehoidjad said tähtsa mängu eel hea uudise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Sadio Mane.
Jürgen Klopp ja Sadio Mane. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi ääreründaja Sadio Mane sai teisipäeval Meistrite liiga poolfinaali avamängus AS Roma vastu vigastada, kuid klubi peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul on senegallane korduskohtumiseks mängukõlblik.

Sellel hooajal kõikide sarjade peale kokku 18 väravat löönud 26-aastane Mane jättis ettevaatusabinõuna vahele eilse liigamängu Stoke Cityga. «Sadio ei mänginud, aga kolmapäevaks on ta korras,» sõnas Klopp pärast 0:0 viiki Stoke Cityga.

Rutiinne liigamäng siiski kadudeta ei kulgenud. Pisivigastused korjasid külge kaitsjad Trent Alexander-Arnold ja Joe Gomez ning poolkaitsja Jordan Henderson. Kui Alexander-Arnold vahetati teise poolaja keskpaigas välja, siis Gomez ja Henderson mängisid matši lõpuni. Ilmselt suudavad ka need kolm mängijat end Meistrite liiga mänguks terveks ravida.

Liverpool kohtub Romaga kolmapäeval Itaalias. Avamängus asusid inglased Mohamed Salahi ja Roberto Firmino kahest ning Mane ühest tabamusest 5:0 juhtima, kuid Edin Džeko ja Diego Perotti väravad viimase kümne minuti jooksul jätsid Romale võimaluse ka kordusmänguks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles