Eesti maadleja Helary Mägisalu heitleb EMil kuldmedali nimel (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helary Mägisalu võitis 2017. aastal juunioride EMil pronksi.
Helary Mägisalu võitis 2017. aastal juunioride EMil pronksi. Foto: United World Wrestling

Eesti maadleja Helary Mägisalu jõudis Venemaal Kaspiiskis alanud maadluse Euroopa meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses (-55 kg) finaali.

Mägisalu alistas veerandfinaalis tulemusega 3:2 bulgaarlase Nedjalko Petrovi, kelle näol on tegemist 2015. aasta juunioride EMi pronksimehega. Samal aastal jõudis Petrov ka täiskasvanute EMil viiendale kohale, teatab Eesti Maadlusliit.

Nelja parema hulgas alistas Mägisalu türklase Ekrem Öztürki, kes paikneb maailma edetabelis kümnendal kohal. Teisipäeval peetavas finaalis kohtub Mägisalu Aserbaidžaani maadleja Eldaniz Azizliga.

Eerik Aps (-87 kg) kaotas kvalifikatsiooniringis Saksamaa esindajale Denis Kudlale 0:3 ja jääb ootama võimalikku edasimaadlemise võimalust lohutusringides. Artur Vititin (-130 kg) kaotas venelasele Vitali Tšurile 0:9 ja ootab samuti edasimaadlemise võimalust lohutusringides.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles