Kas Barcelona meistritiitel maksab Madridi Reali peatreenerile töökoha?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane. Foto: Jorge Guerrero / AFP

Kui Barcelona jalgpalliklubi kindlustas eile klubi ajaloo 25. Hispaania meistritiitli, siis Meistrite liigas hoiab Hispaania lippu kõrgel Madridi Real, kuid edu eurosarjas ei pruugi Reali peatreenerile Zinedine Zidane’ile töökohta alles jätta.

Nimelt edestab Barcelona neli vooru enne Hispaania kõrgliiga hooaja lõppu Reali koguni 15 punktiga. Real jääb hetkel nelja silmaga maha isegi oma linnarivaal Madridi Atleticost. Kindlasti ei vaata Reali juhtkond sellisele liigatabelile peale positiivse pilguga.

Real alistas Meistrite liiga poolfinaali avamängus võõral väljakul Müncheni Bayerni 2:1 ning on korduskohtumise eel kindel soosik finaalikohale. Isegi kui Real võidab ihaldatud karika kolmandat aastat järjest, siis Zidane’il tuleb tähtsaks jutuajamiseks valmis olla.

«Minu tulevik ei sõltu sellest, mis juhtub Meistrite liigas,» sõnas prantslasest juhendaja ajakirjanikele. «Te kõik teate, et soovin Realis jätkata, aga see pole praegu kõige tähtsam asi,» lisas Zidane.

Ta jätkas: «Barcelona on Hispaania kõrgliigas domineeriv jõud. Nad väärivad meistritiitlit. Me peame neid õnnitlema. Nad võitsid kaks karikat (meistriliiga ja kariksari – toim) ja tegid suurepärase hooaja, aga meie peame praegu keskenduma sellele, et jõuda Meistrite liigas finaali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles