Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistlustel osalevad mitmed tuntud mängijad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsari koduülikool South Carolina NCAA kõrgeima divisjoni finaalturniirile sel hooajal ei pääsenud.
Maik-Kalev Kotsari koduülikool South Carolina NCAA kõrgeima divisjoni finaalturniirile sel hooajal ei pääsenud. Foto: TOM PENNINGTON / AFP

20. mail algab 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sari traditsioonilise Viimsi 3x3 siseturniiriga.

Avaetapp pakub rohkem põnevust kui varasemalt, kuna sellel selguvad ka sügis-kevad perioodil toimunud 3x3 saalikorvpalli Eesti meistrid ning tegemist on ainsa korraga, kui Eestis saab mängimas näha juunikuus FIBA 3x3 maailmameistrivõistlustele sõitvat Eesti 3x3 koondist.

«Ma ei mäleta, et kunagi varem oleks Eesti meeste arvestuses nii tõsine konkurents olnud,» hindas 3x3 Viimsi Open 2018 turniiri Eesti korvpalliliidu 3x3 valdkonna juht Reigo Kimmel. «Mängima tulevad mitmed tuntud 3x3 mängijad: Kiur Akenpärg, Renato Lindmets, Erik Luts, Heigo Erm, Mario Paiste, Illimar Pilk, Kristjan Evart, Mario Polusk, Egert Haller ja mitmed teised. Kõikidel on eesmärk võita Siim Raudla poolt kokku pandud Eesti 3x3 MMi koondist, kelle kohta on hetkel vaid teada, et selle üks liige on Maik-Kalev Kotsar.»

Meeste arvestuses on võistkonnad jagatud kolme alagruppi, kus A-alagrupis mängivad 3x3 saalikorvpalli parimad ning mille võitja on ka 3x3 saalikorvpalli Eesti meister, B-alagrupis mängib Eesti 3x3 koondis teiste eliitsarja meestega ning C-alagrupis pakuvad tugevatele konkurentsi harrastajate võistkonnad. Sarja võitja pääseb 11. augustil Vabaduse väljakul toimuvale finaalturniirile.

Võistluste peakorraldaja, KK Viimsi juht Tanel Einaste ootab kõiki spordisõpru 20. mail Viimsi kooli spordisaali võistlustele kaasa elama. «Ma isegi ei mäleta, millal Maik-Kalev Kotsar viimati Viimsis korvpalli mängis.» lisas Einaste. Võistluste pealtvaatamine on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles