Roma ja Liverpooli mängu vilistab kohtunik, kes näitas laupäeval punast kaarti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damir Skomina.
Damir Skomina. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Kolmapäeval lähevad Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises vastamisi AS Roma ja Liverpool. Euroopa jalgpalliliit UEFA määras mängu peakohtunikuks Sloveenia õigusemõistja Damir Skomina.

Sellel kalendriaastal on 41-aastane Skomina vilistanud kaheksat kohtumist (5 Sloveenia kõrgliigas, 2 Euroopa liigas, 1 Meistrite liigas) ning on jaganud kokku 38 kollast ja ühe punase kaardi. Laupäeval ohjas Skomina Celje ja Domžale vahelist Sloveenia meistrivõistluste kohtumist, kus andis neli kollast ja ühe punase kaardi.

Tänavusel hooajal on Skomina olnud peakohtunik neljas (Barcelona – Torino Juventus 3:0, Londoni Chelsea – Roma 3:3, Napoli – Donetski Šahtar 3:0, Barcelona – Chelsea 3:0) Meistrite liiga mängus.

Skomina kohtunikukarjääri võimsaim saavutus on ilmselt 2017. aasta Euroopa liiga finaali (Amsterdami Ajax – Manchester United 0:2) vilistamine. Aastal 2012 vilistas Skomina UEFA superkarikafinaali ning aasta hiljem oli sloveen Meistrite liiga finaalis neljanda kohtuniku rollis.

Skomina on üks Euroopa kümnest vilemehest, kes sõidab suvel Venemaale maailmameistrivõistlustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles