Kas Röhler teeb midagi uskumatut? «See on minu unistus!»

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomar Röhler
Thomar Röhler Foto: KAI PFAFFENBACH / REUTERS

Saksamaa odaviskaja Thomas Röhler tunnistas Teemantliiga avaetapi eel, et on flirtinud mõttega visata 100 meetrit pelgalt seepärast, et teada saada, kas inimkeha on selleks suuteline.

Röhleri isiklik rekord on 93.30, kuid ta pole teinud sellest saladust, et soovib 100 meetrit visata. «See ei pane mulle pingeid peale, see on lihtsalt unistus. See on midagi, mis mind motiveerib.»

Ainsa eestlasena osaleb praeguse seisuga Teemantliiga hooaja avaetapil Dohas odaviskaja Magnus Kirt, kellel on parasjagu käsil treeninglaager Hispaanias. «Eks näis, kuidas asjad klapivad, aga treeningud on normaalselt läinud ja olen täitsa normaalses vormis. Muidu poleks kutset vastu võtnud,» rääkis Kirt esmaspäeva õhtul Postimehele.

Lisaks Kirdile (isiklik rekord 86.65) ja Röhlerile kuuluvad teiste hulgas Teemantliiga avaetapi esialgsesse nimekirja ka teised tugevad sakslased Johannes Vetter (94.44) ja  Andreas Hofmann (91.07) ning keenialane Julius Yego (92.72).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles