Venemaal ebaõnnestunud Mancini on asumas unistuste ametisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini.
Roberto Mancini. Foto: ALEXEI DANICHEV / Sputnik

Endine Itaalia tippjalgpallur ja praegune Peterburi Zeniidi peatreener Roberto Mancini on saamas Sky Sportsi Itaalia toimetuse andmetel oma kodumaa Itaalia koondise juhendajaks. Väidetavalt on jõudnud osapooled juba ka tingimustes kokkuleppele ning Mancini liitub koondisega pärast Venemaa meistrivõistluste lõppu ehk mai keskel.

53-aastane itaallane tuli aastatel 2006-2008 kolmel korral Milano Interiga Itaalia meistriks ja võitis 2012. aastal Manchester Cityga Inglismaa meistritiitli. 

Oma esimesel (ja ilmselt ka viimasel) aastal Zeniidis pole Mancini aga loodetud tulemusi näidanud. Tema hoolealused jagavad kaks vooru enne Venemaa meistrivõistluste lõppu neljandat kuni viiendat kohta.

Mancini pole Itaalia koondist kunagi juhendanud, küll aga esindas ta meeskonda mängijana aastatel 1984-1994. Kolmekümne nelja mänguga lõi ründaja 4 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles