Endise tööandja mängul uut ametit proovinud Varrak: mõistsin Leedus Kalevi edu tähtsust

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak tegi täna oma telekommentaatori debüüdi.
Alar Varrak tegi täna oma telekommentaatori debüüdi. Foto: Sander Ilvest

KORVPALL. Alar Varraku treenerikarjääri esimene välisperiood Leedu tagumise otsa klubis Alytuses kujunes kolme kuu pikkuseks. Eile debüteeris ta oma endise koduklubi Kalev/Cramo mängul Pärnu Sadamaga telekommentaatori rollis.

«Vallandamist siit kätte ei saa, sest lahkumine oli mu enda otsus,» muigas Varrak eile Postimehega Leedus oldud ajale tagasi vaadates. «Istusin ülemusega ühel päeval maha ja rääkisin oma asjad ausalt ära. Mul tekkisid terviseprobleemid, mis olid tingitud kaotustest ning seetõttu kogunenud pingetest ja magamatusest. Stress ühesõnaga. See moodustas suure protsendi mu lahkumispõhjusest, aga oma osa oli ka klubisisestel probleemidel, mis polnud minust sõltuvad.»

Alytus suutis halvimat ehk liigast väljalangemist vältida ja Varrak jäi nukrast lõpust hoolimata kogemusega rahule. «Iga pakkumise peale ei pea jooksma, aga kui vähegi korralik liiga, siis tasub minna. Mõnikord majanduslikult pole otsus kõige targem, nagu seegi kord, aga kogemuse ja tuleviku osas tasus ära proovida. Leedu liiga on mingite edetabelite põhjul tugevuselt suisa Euroopa kuues. Tase üllataski heas mõttes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles