Schumacherit tihti külastav sõber: Michaeli heaks tehakse kõik, mis võimalik (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrofoto Michael Schumacherist ja Luca Badoerist
Retrofoto Michael Schumacherist ja Luca Badoerist Foto: Rui Vieira / PA Wire/Press Association Images

Kuigi Michael Schumacheri omaaegne tiimikaaslane Rubens Barrichello kurtis hiljuti, et seitsmekordse maailmameistri perekond ei lase teda sõpra vaatama minna, teatas Ferrari vormelimeeskonna endine testisõitja Luca Badoer, et temal pole olnud Schumacheri külastamisega probleeme.

Schumacher sai Meribeli suusakuurordis kukkudes raske peatrauma, mille tõttu panid Grenoble’i haigla arstid ta kuueks kuuks kunstlikult tekitatud koomasse. Ta toodi koomast välja 2014. aasta juunis, viidi Šveitsi Lausanne’i ravile ning alates 2014. aasta septembrist on ta kodusel ravil, kuid oletatavalt liikumisvõimetu.

Vormelipiloodi tervisest on teada vaid see, et Schumacher taastub Šveitsis Genfi järve kaldal Glandis asuvas kodus, mis on ümber ehitatud erahaiglaks. Villat ümbritseb ööpäevaringne turvavõrk ning ka väljaspool krunti asuvad turvakaamerad jälgivad möödaminejaid.

Barrichello rääkis hiljuti jutusaates Conversa com Bial, et proovis sakslase külastamiseks võimalust leida, kuid: «Mulle öeldi, et see ei tee mulle ega talle põrmugi head. Seega pole mul kahjuks tema kohta uudiseid.»

Badoeri sõnul külastab ta aga vormelikuulsust tihti. «Külastan teda sageli, kuid perekond tahab Michaeli ümber toimuva saladuses hoida ja austan nende tahet. Nad teevad Michaeli heaks kõik, mis võimalik,» rääkis Badoer Itaalia väljaandele Diariodelweb.it.

Badoeri häiris ka Barrichello jutt. «Corinna (Schumacheri abikaasa - toim) lubab väga vähestel inimestel Michaelit külastama minna. Palun austame seda ja väldime poleemikat!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles