Kuusmaa Rapla ajaloolisest saavutusest: lootusetut seisu pole

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalliliigas alustavad täna poolfinaalseeriat Tartu Ülikool ja Rapla Avis Utilitas. Veerandfinaalis nähti kurja vaeva Tallinna Kalev/TLÜ-ga ning seeria lõppes alles pühapäeval.

Rapla sai kusjuures veerandfinaalis hakkama saavutusega, mida iseseisvuse taastamise järgne Eesti meeste meistriliiga ei tunne – tõusis play-off’is 0:2 kaotusseisust 3:2 võidule.

«Ka finaalseerias ma olen 0:2 kaotusseisus olnud. Kui selliseid asju meenutad, siis saad aru, et pole lootusetut seisu!» arvas peatreener Aivar Kuusmaa.

Poolfinaali näol on tegu mulluse poolfinaali korduslahinguga, mille toona võitis Rapla 3:1. Kuusmaa ei usu, et tänavu nii hõlpsalt läheb.

«Kaua pole Tartuga mänginud. Tahaks loota, et mu mängijad leidsid mingi enesekindluse ja kuna ma olen ründava korvpalli austaja, siis tahaks näha loovat rünnakut ja samamoodi veretilgani võitlust kaitses. Kas see õnnestub, eks see ole näha, sest eks need viis mängu järjest mingi jälje jätsid mu põhimeestele,» sõnas Kuusmaa.

Ometi ei arva ta, et mehed ei tahaks mängida. Vastupidi. «Mängijatele meeldib rohkem mängida kui trenni teha, nii et see pole neile probleem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles