Jabura omavärava kirja saanud Liverpooli mängija viskas sotsiaalmeedias nalja (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja James Milner edasipääsu üle rõõmustamas.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja James Milner edasipääsu üle rõõmustamas. Foto: TONY GENTILE / REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas Meistrite liiga poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes AS Roma ning jõudis finaali. Eile peetud korduskohtumises sai omavärava kirja Liverpooli poolkaitsja James Milner – tegemist oli äärmiselt jabura tabamusega.

Sadio Mane viis Liverpooli juba üheksandal minutil ühe väravaga juhtima, kuid Milneri omavärav kuus minutit hiljem viigistas mänguseisu. Liverpooli kaitsja Dejan Lovren proovis palli karistusalast välja lüüa, aga mänguvahend tabas hoopis Milneri nägu ja seejärel väravasse maandus.

Milner sõnas mängujärgses intervjuus väljaandele BT Sport: «Esimene värav oli naeruväärne. Sa võid seda tuhat korda proovida ja seda ei juhtu enam uuesti.» Pärast mängu viskas Milner sotsiaalmeedias nalja: «Kas kellelgi on mingeid nõuandeid, kuidas Meistrite liiga logo näost eemaldada?»

Liverpool sai kahe mängu kokkuvõttes AS Romast jagu 7:6 ning kohtub Meistrite liiga finaalis, mis peetakse 26. mail Kiievis, Hispaania tippklubi Madridi Realiga. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles