AS Roma omanik: kohtunike töö oli täielik naljanumber

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

AS Roma jalgpalliklubi omanik James Pallotta kritiseeris pärast Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu Liverpooliga kohtunike tööd. Tema sõnul vajab Meistrite liiga videokohtunikke.

AS Roma alistas koduväljakul peetud korduskohtumises Liverpooli 4:2, kuid kahe mängu kokkuvõttes jäid itaallased skooriga 6:7 inglastele alla. See, kas Liverpooli aitasid finaali kohtunikud või mitte, saab iga üks ise otsustada. AS Roma omanik kommenteeris nende tööd järgmiselt:

«See on täiesti selge, et Meistrite liiga vajab videokohtunike (VAR-süsteemi). Edin Džeko polnud mängu 49. minutil suluseisus ning temalt võeti võimalus lüüa värav. 63. minutil mängis Trent Alexander-Arnold palli käega, mida nägi ilmselt kogu maailm, väljaarvatud mõned inimesed väljakul. Patrik Schick võeti karistusalas maha.»

Ta jätkas: «Muuseas, Alexander-Arnoldi käega mäng karistusalas oleks pidanud olema punane kaart, mis tähendab, et Liverpool oleks alates 63. minutist mänginud kümnekesi. Liverpool on suurepärane meeskond – õnnitlused neile edasipääsu puhul –, aga kui me saa VAR-süsteemi Meistrite liigasse, on selline kohtunike töö täielik naljanumber.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles