Suurepärane uudis Valtteri Bottasele: Mercedes ei otsi uusi sõitjaid (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakult), Toto Wolff ja Valtteri Bottas.
Lewis Hamilton (vasakult), Toto Wolff ja Valtteri Bottas. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Mercedese vormel 1 meeskonna pealik Toto Wolff kinnitas, et tiim ei otsi järgmiseks hooajaks uusi piloote.

Lewis Hamiltoni ja Valtteri Bottase lepingud lõpevad koos käimasoleva hooajaga. Kui meedias on elavalt spekuleeritud, et Bottase töökoht võib olla ohus, siis Mercedese boss Tito Wolff lükkas vähemalt praegu need jutud ümber.

«Me ei pea teistest meeskondades silmas mitte ühtegi sõitjat. Kogu meie tähelepanu kuulub Lewisele ja Valtterile,» sõnas Wolff usutluses ESPNile. Ja lisas muigamisi: «Kui oled naisega rahul, ei vaata sa ju mujale! Meie oleme oma kahe naisega väga rahul.»

Kui maailmameister Hamiltonile uue lepingu pakkumine on iseenesestmõistetav, siis tiimi teise numbri Bottase autosse on sobitatud ka teisi mehi. Eelkõige austraallast Daniel Ricciardot, kelle leping Red Bulliga samuti lõppemas.

«Oleme Valtteri viimaste sooritustega äärmiselt rahul. Lewisest ei maksa rääkidagi - minu hinnangul on ta tänapäeva parim vormelipiloot,» kiitis Wolff.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles