Video: Liverpooli kapten süüdistas Klavani vastu vilistatud penaltis kurjalt väravavahti?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Liverpool tagas eile Romas pärast kordusmängu 2:4 kaotust üldskooriga 7:6 pääsu Meistrite liiga finaalmängule. Pärast mängu nautisid Liverpooli mängijad staadionil koos fännidega kordaminekut, kuid meeskonna kapten Jordan Henderson rikkus vähemalt korraks Loris Kariuse peotuju.

Nimelt koputas Henderson parasjagu Rooma olümpiastaadionil melu nautinud Kariusele tagumikule ning ütles talle seepeale midagi kurjalt. Mõned fännid arvavad, et Henderson heitis Kariusele ette kehva tööd Ragnar Klavani vastu vilistatud penaltiolukorras Roma viimasel rünnakul. Samas on pelgalt sotsiaalmeedias ilmunud videoklipi põhjal raske midagi paikapanevalt järeldada.

Pärast matši antud intervjuus ütles Henderson, et ei jäänud oma meeskonna mänguga viimasel kümnel minutil üldse rahule. «Kahjuks ei tee me asju kunagi lihtsalt viisil. Kontrollisime mängu 80 minutit, kuid viimasel kümnel minutil lagunesime. Peame sellised asjad lõpetama!» ütles Henderson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles