Venemaa ja Läti ägavad murekoorma all

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa ja Läti madistasid mullusel MMil Saksamaal. Venelased võitsid 5:0.
Venemaa ja Läti madistasid mullusel MMil Saksamaal. Venelased võitsid 5:0. Foto: INA FASSBENDER / AFP / Scanpix

Meelierutav hoki olümpiaturniir veel värskelt meeles, visatakse täna litter taas lahti – 16 rahvuskoondist hakkavad Taanis maailmameistrit selgitama. Peamine mängupaik Kopenhaagenis on varem võõrustanud kontserte ja käsipalliheitlusi, jää sai paigaldatud alles hiljuti ja seetõttu on esimeste treeningute põhjal väga pehme.

Nii koidab juba enne lahingute algust mulluse MMiga sarnane mure. Mäletatavasti tuli Kölni universaalhallis pidevalt mänge katkestada, mis tekitas palju pahameelt. Igatahes teatas Venemaa hokiliidu asepresident Roman Rotenberg enne eilset IIHFi direktoraadi koosolekut RIA-le: «Kui vaja, anname sisse kaebuse.»

Mis aga puutub turniiri sportlikku poolt, siis tuleb alustada stamplausest: oleks ime, kui ei võidaks keegi suurtest (Kanada, Rootsi, Venemaa, Soome, USA, Tšehhi). Ent mõeldes tagasi Pyeongchangile: kes osanuks ette näha Saksamaa finaalipääsu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles