Red Bull esitas piinliku avarii teinud tulipäistele sõitjatele ultimaatumi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen (esiplaanil) ja Daniel Ricciardo tohivad jätkuvalt teineteiselt mõõtu võtta, kuid vaid esimese eksimuseni.
Max Verstappen (esiplaanil) ja Daniel Ricciardo tohivad jätkuvalt teineteiselt mõõtu võtta, kuid vaid esimese eksimuseni. Foto: Hasan Bratic / SIPA / Scanpix

Red Bulli vormel 1 meeskonna esindaja Helmut Marko andis teada, et Bakuu etapil omavahel kokku põrganud ning katkestanud Max Verstappen ja Daniel Ricciardo saavad võistkonnalt veel ühe võimaluse: kuid ainult ühe.

«Oleme küll üldiselt meeskonnakorralduste jagamise vastu, kuid järgmise kokkupõrke järel peame need kasutusele võtma,» ütles Marko väljaandele Sport Bild. Verstappenil ja Ricciardol on sestap jätkuvalt vabad käed, et pidada rajal ka omavahelist võitlust, kuid eksimisruumi neile enam antud pole. Pärast Bakuus toimunud kokkupõrget teatas Red Bulli võistkond kiirelt, et ei hakka juhtunus süüdlast otsima, kuna mõlemad mehed on tiimi ees vabandanud.

Red Bullil on samasugune kogemus varasemast olemas, sest ka võistkonna eelmiste sõitjate Sebastian Vetteli ja Mark Webberi duellid läksid teinekord rajal üle piiri. Kurikuulsaim seik leidis aset 2010. aasta Türgi etapil, kus mehed kokku põrkasid. «Saime toona asja kontrolli alla ja saame ka nüüd. Maxi kiire ja ründav sõit on põhjus, miks me ta üldse võistkonda tõime. Peame lihtsalt leppima tõsiasjaga, et kus metsa raiutakse, seal laastud lendavad,» nentis Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles