Viimased kümme aastat Inglismaa kõrgliigas mänginud klubi langes esiliigasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Stoke City poolehoidjad.
Pettunud Stoke City poolehoidjad. Foto: CARL RECINE / REUTERS

Stoke City kaotas Inglismaa jalgpalli kõrgliigas koduväljakul Crystal Palace’ile 1:2 ning langes kõrgseltskonnast välja.

Xherdan Shaqiri viis võõrustajad kaks minutit enne avapoolaja lõppu juhtima, kuid James McArthuri 68. ja Patrick van Aanholti 86. minuti tabamused andsid võidu Crystal Palace’ile.

See tähendab, et 2008. aastal Inglismaa kõrgliigasse kerkinud Stoke City mängib kümne aastase vahe järel aste madalamal. Selle hooaja seitse esimest mängu kaotanud Crystal Palace jätkab kõrgseltskonnas ka uuel hooajal.

West Browmich Albion tegi kingituse Liverpoolile. Nimelt alistati koduväljakul Livervpooli lähikonkurent Tottenham Hotspur 1:0 – ainsa värava eest hoolitses mängu kolmandal üleminutil Jake Livermore.

Kolmandal kohal olev Liverpool edestab kaks mängu enne hooaja lõppu Tottenhami ühe punktiga. Liverpool peab järgmised mängud Londoni Chelsea ja Brighton & Hove Albioniga, Tottenham aga Newcastle Unitedi ja Leicester Cityga.

Lisaks Crystal Palace’ile ja West Bromile said võidud kirja veel Bournemouth, West Ham United ja Watford. Everton ja Southampton leppisid viiki.

Tulemused:

  • Stoke – Crystal Palace 1:2
  • Bournemouth – Swansea 1:0
  • Leicester – West Ham 0:2
  • Watford – Newcastle 2:1
  • West Brom – Tottenham 1:0
  • Everton - Southampton 1:1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles