Klavan alustab Meistrite liiga seisukohast olulist mängu Chelsea vastu pingilt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Michael Sedgwick / imago/Focus Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtuvad täna Londoni Chelsea ja Liverpool. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan alustab kohtumist varumeestepingilt.

Tänane mäng on mõlema meeskonna jaoks oluline, sest mängus Meistrite liiga koht järgmiseks hooajaks. Kaks vooru enne liigahooaja lõppu on Liverpoolil tabelis kolmandana 72 punkti. Londoni Chelseal on punkte tabelis 66 ning koht viies. Kahe meeskonna vahele jääb 71 punktiga Tottenham, kuid Chelseal on võrreldes konkurentidega üks mäng vähem peetud.

Liverpoolile piisab Meistrite liiga koha kindlustamiseks täna sisuliselt ka viigipunktist, sest Liverpooli väravatevahe on võrreldes Chelseaga oluliselt parem (omavahelises võrdluses +17).

Mäng algab Eesti aja järgi kell 18.30, täpselt samal ajal saab avavile ka Arsenali ja Burnley mäng, mis on samuti liigatabeli seisukohast oluline. Nimelt on Arsenal praegu 57 punktiga kuues, Burnley aga 54 punktiga seitsmes.

Kui kuues koht tähendab Euroopa liiga alagrupiturniirile pääsemist, siis seitsmes meeskonda pääseb küll samuti Euroopa liigasse, kuid alles teise kvalifikatsiooniringi, kust alagrupiturniirile jõudmiseks on vaja alistada kolm vastast.

Tänases esimeses Inglismaa kõrgliigamängus leppisid tiitlivõidu kindlustanud Manchester City ja Huddersfield Town 0:0 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles