NHL keelas ründajal vastaste lakkumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Marchand
Brad Marchand Foto: Charles Krupa / AP

NHL keelas ründajal vastaste lakkumise. Lugesite õigesti. Nimelt on ookeanitagune jäähokiliiga NHL hädas Boston Bruinsi ründaja Brad Marchandiga, kes kipub vastaseid oma keelega häirima. 

NHLi juhtkond võttis Boston Bruinsiga ühendust pärast reedest kohtumist Tampa Bay Lightninguga, kui Marchard ligines Ryan Callahanile ja proovis tema nägu limpsida.

«Ma ei teagi, mis vahe on sellel ja teisele näkku sülitamisel. Minu jaoks see on isegi hullem,» kommenteeris Washington Postile üllatunud Callahan. Marchand ise jäi juhtunut selgitades tagasihoidlikuks. «Ta ise lõi mind neli korda näkku, nii et teate küll, ta ise lähenes mulle.»

Marchand on aga varemgi oma keelega meelehärmi tekitanud. Nimelt olevat ta lakkunud Toronto Maple Leafsi ründaja Leo Komarovi kaela. «Ta üritas mulle läheneda. Ma ei tea, kas ta on must sisse võetud, aga ta on päris armas,» kommenteeris Komarov.

NHLi ametnikud võtsid Marchandi siiski ette ning andsid talle mõista, et tema käitumine on vastuvõetamatu. Sama meelt on ka Bostoni peatreener Bruce Cassidy. «Brad peab lakkumise lõpetama. Ja jutul lõpp!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles