Ramos: Messi survestas kohtunikku

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
El Clasico peakohtunik Alejandro Hernandez ja Lionel Messi.
El Clasico peakohtunik Alejandro Hernandez ja Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Eile peetud El Clasico jäi Barcelona koduväljakul Camp Noul 2:2 viiki. Kohtumise järel süüdistas Madridi Reali kapten Sergio Ramos Barcelona tähtründajat Lionel Messit peakohtuniku survestamises.

Mängu avapoolaja viimased minutid kulgesid äärmiselt robustselt: 1) omavahel tõuklesid Ramos ja Luis Suarez, 2) Messi sai Ramose vastu tehtud vea eest kollase kaardi, 3) Gareth Bale tegi Samuel Umtiti vastu hoiatuskaardi (võib-olla isegi punase kaardi) väärilise vea, kuid pääses puhaste paberitega, 4) Sergi Roberto lõi väidetavalt Marcelot käega näkku ja sai punase kaardi.

Poolajavile järel nõudsid Messi ja paljud teised Barcelona mängijad peakohtunikult Alejandro Hernandezelt oma otsuste kohta selgitusi. Lisaks naersid Barcelona poolehoidjad 35-aastase kohtuniku ja tema abilised välja. Reali kapteni hinnangul jätkas Messi õigusemõistja survestamist Camp Nou tunnelis.

«Messi pani tunnelis kohtuniku veidi surve alla,» rääkis Ramos pärast mängu ajakirjanikele, vahendab ESPN. «Ma ei tea, kas seal oli kaameraid. Ma ei tea, kas kohtunik oleks ilma selle survestamiseta teisel poolajal midagi teisiti teinud,» lisas Ramos.   

Barcelona asus kohtumist kaks korda juhtima, kuid Real suutis mõlemal juhul viigistada. Avapoolaeg lõppes 1:1 viigiseisul, kui täpsed olid Suarez ja vigastada saanud Cristiano Ronaldo. Teisel poolajal jõudsid sihile Messi ja Bale.

Palju kõneainet pakub just Messi tabamus, sest väravasöödu andnud Suarez tegi hetk varem Raphael Varane’ile vea. Suarez tunnistas seda ka ise mängujärgses intervjuus. «Varane kontrollis palli ja ma tabasin ta jalga. Aga see on kohtuniku otsus. See üllatas mind,» sõnas hea mängu teinud Suarez.

Juba aprillis Hispaania meistritiitli kindlustanud Barcelona jätkab kolm kohtumist enne hooaja lõppu ilma ühegi kaotuseta. Barcelona on 35 mänguga kogunud 26 võitu ja üheksa viiki. 72 punkti noppinud Madridi Real paikneb kolmandal kohal. Kahe hiiu vahele mahub ühe mängu enam pidanud Madridi Atletico 75 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles