Video: NBA põhiturniiri teine meeskond saadeti häbistaval moel kohvreid pakkima

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt nii, nagu Kevin Love (palliga ) on oma teelt pühkinud Kyle Lowry, käitus kogu Cleveland Cavaliersi meeskond Toronto Raptorsiga.
Täpselt nii, nagu Kevin Love (palliga ) on oma teelt pühkinud Kyle Lowry, käitus kogu Cleveland Cavaliersi meeskond Toronto Raptorsiga. Foto: David Richard / USA TODAY Sports / Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai juba teises ringis otsa põhiturniiri teise meeskonna ja idakonverentsi võitja Toronto Raptorsi teekond. Raptors jäi konverentsi poolfinaalseerias kuivalt 0:4 alla Cleveland Cavaliersile, viimane mäng kaotati koguni 93:128.

Cavaliers murdis Raptorsi vaimu juba kahe esimese kohtumisega, mis Torontos võideti. Nagu selgus, pani seeriale lõpliku punkti LeBron Jamesi võiduvise koos lõpusireeniga kolmandas mängus, sest viimaseks jäänud neljandas kohtumises õiget pinget enam ei tekkinudki. Cavaliers võitis avapoolaja 16 punktiga, juhtis viimase veerandaja eel juba 28 silmaga ja vormistas lõpuks kindlalt edasipääsu.

Võõrustajate parim oli 38 minutit mänginud ning väljakult 19 viskest 12 tabanud James 29 punktiga, lisaks võttis ta 8 lauapalli ja andis 11 korvisöötu. Kevin Love lisas 23, Kyle Korver 16, J. R. Smith 15 ja George Hill 12 punkti ehk kahekohalise punktisummani jõudsid kõik Cavaliersi algviisiklased.

Kolmandat aastat järjest Cavaliersi vastu konkurentsist langenud ning ühtlasi neile juba kümnenda järjestikuse play-off-mängu kaotanud Raptorsi parimaks kerkis 18 punktiga Jonas Valanciunas. Taas ei olnud meeskonnal erilist abi oma kahest tähtmängijast: DeMar DeRozan viskas lõpuks 13 punkti, Kyle Lowry jagas küll kümme korvisöötu, ent tabas väljakult vaid kaks viset ja piirdus viie punktiga. Tagatipuks tegi DeRozan kolmanda veerandaja lõpusekunditel Jordan Clarksoni vastu sihiliku vea ja eemaldati mängust.

Cavaliers jääb konverentsi finaalivastast ootama paarist Boston Celtics - Philadelphia 76ers. Kolm esimest kohtumist võitnud Celticsil oli võimalus seeria samuti kuivalt lõpetada, ent neljas mäng kaotati Sixersile 92:103. Kodusaalis mänginud Sixersi parim oli 25 punktiga Dario Saric, nii T. J. McConnell kui ka Ben Simmons lisasid 19 punkti. Simmons võttis lisaks 13 lauapalli. Joel Embiidi arvele kanti 15 punkti ja 13 lauapalli. Celticsile tõi Jayson Tatum 20 punkti, Marcus Morris lisas 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles