Ränga vigastuse saanud Arsenali kaitsja jääb pooleks aastaks väljakult eemale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk vigastus jätab Laurent Koscielny tükiks ajaks väljakult eemale.
Ränk vigastus jätab Laurent Koscielny tükiks ajaks väljakult eemale. Foto: Adam Davy / PA Wire / PA Images / Scanpix

Londoni Arsenali kapten Laurent Koscielny, kes rebestas Euroopa liiga poolfinaali korduskohtumises Madridi Atleticoga kannakõõluse, peab väljakult eemale jääma kuueks kuuks. Trauma tõsidust kinnitas BBC-le Arsenali peatreener Arsene Wenger.

«Ta on mõistagi väga löödud. Kõõlused on mängijatel ikka põletikulised, kuid tavaliselt nad ei rebene. Seekord läks kahjuks nii,» tõdes Wenger, kes selle hooaja lõpus Arsenali peatreeneri postilt lahkub.

Eelmisel neljapäeval peetud kohtumises oli mängitud vaid kümmekond minutit, kui Koscielny valudes murule varises ja seejärel kanderaamiga väljakult minema kanti. Kardetud diagnoos tähendab, et ta jääb kindlasti eemale 14. juunil Venemaal algavast MMist. Vigastusest taastumine võtab küll aega umbes pool aastat, kuid arvestades, et Koscielny on juba mitu aastat mänginud püsivate jalavalude tõttu valuvaigistite toel, võib niivõrd tõsine trauma asetada pitseri ka kogu tema karjääri jätkumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles