Liverpooli kaitsja jääb Meistrite liiga finaalist eemale, ohus ka MM

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Gomez ei saa Liverpooli sel hooajal enam aidata.
Joe Gomez ei saa Liverpooli sel hooajal enam aidata. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS / Scanpix

Liverpooli noor kaitsja Joe Gomez sai arstidelt kehva uudise: hüppeliigese vigastus ei luba tal kaasa teha 26. mail toimuvas jalgpalli Meistrite liiga finaalis. Veelgi enam, ohus on ka võimalik sõit Venemaal toimuvale MMile.

Märtsis rahvuskoondise eest Hollandi vastu mängides jalga vigastanud Gomez käis küll liigamängudes West Bromwich Albioni ja Stoke'iga platsil, kuid jala seisukord muutus aina hullemaks. Lõpuks leidsid arstid, et vajalik on operatsioon.

Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate on viimastes kohtumistes jäänud kindlaks kolme keskkaitsjaga asetusele, mis annaks Gomezile head võimalused koondisesse pääsemiseks. Nüüd on aga seegi kahtluse all, sest MMil osalevad koondised peavad oma esialgse koosseisu kinnitama kuu aega enne turniiri algust ehk 14. maiks. Sinna võiks Gomez küll mahtuda, ent hiljemalt 4. juuniks on vaja juba üles anda lõplik 23-meheline nimekiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles