Kohtuniku peale vihastanud Balotelli seisab silmitsi mängukeeluga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: Elyxandro Cegarra / imago/PanoramiC

2016. aasta suvel Liverpooli jalgpalliklubist Nice’i siirdunud ründaja Mario Balotelli tembutab jälle. Seekord kritiseeris Balotelli teravalt Prantsusmaa kõrgliiga kohtunikke.

Pühapäeval mängis Nice võõral väljakul Marseille Olympique’iga. Balotelli viis külalised juba viiendal minutil juhtima, kuid Valere Germaini ja Dmitri Payet’ tabamused tõid võõrustajatele 2:1 võidu. Viis minutit enne avapoolaja lõppu sai Balotelli kollase kaardi ja seejärel sõnas ründaja: «Iga kord, kuradi Prantsusmaa kohtunikud, iga kord.»

Sarnase tembuga sai 2015. aastal hakkama Pariisi Saint-Germainis mänginud Zlatan Ibrahimovic, kes sõnas, et Prantsusmaa on sitt riik. Pärast rootslane vabandas, kuid ei pääsenud nelja mängu pikkusest keelust.

Juhul kui Balotellit karistatakse vähemalt kahe mängu pikkuse keeluga, siis selleks hooajaks on tema mängud Prantsusmaal kindlasti mängitud, sest hooaja lõppuni jääb Nice’il pidada vaid kaks kohtumist. Võimalik, et Balotelli ei esinda enam Nice’i kunagi, sest käivad jutud, et endine Itaalia koondislane vahetab suvel klubi.

Peagi lõppeval hooajal on Balotellil 26 mänguga kirjas 16 liigaväravat – selles arvestuses edestavad teda Prantsusmaal seitse mängijat. Lisaks on Balotelli saanud kümme kollast ja ühe punase kaardi.

Nice paikneb kaks vooru enne hooaja lõppu Prantsusmaa kõrgliigas 51 punktiga seitsmendal kohal ning viies positsioon, mis tagab pääsu Euroopa liiga eelringi, jääb kolme silma kaugusele. Kui PSG on juba ammu meistritiitli kindlustanud, siis kohad 2.-4. pole endiselt selged: Lyoni Olympique 75, AS Monaco 74 ja Marseille 73 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles