Sidemängijate duell vollefinaalis – Austria versus Eesti

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria koondislasel Alexander Tuschil (vasakul) oli eile lust tõsteid jagada, sest saarlased realiseerisid rünnakuid kindlalt. Tartu klubi sidemängija Ronald Järv (paremal) tegi korraliku partii, ent tema positsioonil üksinda mänge ära teha pole võimalik.
Austria koondislasel Alexander Tuschil (vasakul) oli eile lust tõsteid jagada, sest saarlased realiseerisid rünnakuid kindlalt. Tartu klubi sidemängija Ronald Järv (paremal) tegi korraliku partii, ent tema positsioonil üksinda mänge ära teha pole võimalik. Foto: Postimees

Saaremaa võrkpalliklubi teenis neljandas finaalmängus 3:0 võidu ja võib juba homme kodusaalis kindlustada klubi ajaloo esimese Eesti meistritiitli.

Postimees otsustas seekordses finaalmängus keskenduda sidemängijate duellile ehk jälgida, kuidas Ronald Järv Tartu ja Alexander Tusch Saaremaa ridades oma tööd teevad. Homme 25. sünnipäeva tähistav Järv, kes ei kuulu Eesti koondise kandidaatidegi hulka, mängib esimest hooaega Eesti tippklubis niivõrd tähtsat rolli.

Tusch on aga Austria koondise teine sidemängija, kes kuulus mullu Meistrite liiga klubi Innsbrucki hingekirja. Sidemängijate tööd palusime hinnata Prantsusmaal eduka hooaja lõpetanud Martti Juhkamil.

1. geim Saaremaale 25:20. Tõsta pall Pulgale ja punktid tulevad ise

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles