Tartut vaevab enne finaali Kalev/Cramoga suur mure

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootslane Carl Engström sai kolmandas poolfinaalis Raplaga vigastada.
Rootslane Carl Engström sai kolmandas poolfinaalis Raplaga vigastada. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistri selgitavad aastase vaheaja järel taas BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli meeskonnad, kes mõlemad võitsid oma veerandfinaalseeria 3:0.

Pärast eile koduväljakul Rapla Avis Utilitase üle saavutatud 75:64 võitu oli Tartu Ülikooli peatreener Priit Vene aga murelik, sest korvi all on olukord kriitiline. Nimelt sai eilses mängus haiget rootslasest eesliinimängija Carl Engström, mis on tartlaste jaoks väga suur mure arvestades, et treeningul põlvesidemeid vigastanud Kristjan Kitsing jättis poolfinaali sootuks vahele.

«Finaalseeriat silmas pidades tuleb meil kuskilt mõned pikad leida – Carl Engström sai täna päris valusa hoobi ja ei tea, mis saab. Ei oska öelda, kas peame võtma riski Kristjan Kitsinguga või mitte. Kui Engströmi pole, siis on meil korvi all päris õnnetu seis. Vaatame päev korraga,» sõnas Vene TV6-le pärast lõpuvilet antud intervjuus.

Nelja võiduni peetav finaalseeria Kalev/Cramo ja Tartu vahel algab 15. ja 17. mail mängudega Tallinnas ning jätkub 21. ja 24. mail kohtumistega Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles