105 miljoni mees Liverpooli? Barcelona andis spekulatsioonile oma vastuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ousmane Dembele
Ousmane Dembele Foto: JOSEP LAGO / AFP

Viimastel nädalatel on liikvele läinud spekulatsioon, et mullu 105 miljoni euro eest  Barcelonaga liitunud Ousmane Dembele võiks suvel liituda Liverpooliga.

Dembele liitus mullu Dortmundist Barcelonaga, kuid sai juba hooaja alguses raskelt vigastada. Sel hooajal ongi ta kirja saanud kõigest 20 mängu, milles on löönud kolm väravat.

Barcelona peatreeneri Ernesto Valverde sõnul ei lahku aga 20-aastane ründaja sel suvel mitte kuhugi. «Ta alles jõudis siia. Tal on olnud probleeme vigastustega ning meie meeskonnas pole mänguaega just lihtne teenida. Ta on imeline talent – tehniline ja kiire,» kiitis Valverde oma hoolealust.

Pärast eelmisel nädalal peetud liigamängu Chelseaga tuli Liverpooli peatreeneril Jürgen Kloppil vastata ka küsimusele, kui tõsine on nende huvi Dembele ja Lyoni mängija Nabil Fekiri vastu.

Klopp vastas küsimusele läbi huumori: «Tegime mängu ajal juba lepingu ära?! Kes see teine nimi oli? Dembele? Kas ta on saadaval? Nüüd olen ma küll temast huvitatud!»

Tõsinedes ütles aga Klopp, et tema ei kommenteeri mitte kunagi üleminekute kuulujutte. «Olen juba praegu liiga palju rääkinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles