Hotellisohi ohvriks langenud vutiklubi salvas valusalt vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Southamptoni mängijad Dusan Tadic ja  Cedric Soares tähistavad võitu
Southamptoni mängijad Dusan Tadic ja Cedric Soares tähistavad võitu Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Inglismaa kõrgliigas üliolulise mängu eel majutuseta jäänud Southampton suutis lähirivaali Swansea Cityt 1:0 võita ning hõõrub seda mõnuga nina alla ka hotellile. 

Southamptoni klubisekretär Ros Wheeler sai pühapäeva lõuna paiku Walesist ebameeldiva kõne. Helistati Swanseas asuvast Marriotti hotellist, et teatada ootamatut uudist: Southamptonile hotellis ette nähtud 40 toa broneering on tühistatud. «Hotellis levib viirus,» öeldi selgituseks.

Et teiste numbritubade broneeringuid polnud keegi tühistanud, ootas Southampton adekvaatsemat selgitust, ent seda ei tulnudki. Nõnda pidi Southampton lõpuks ööbima tunniajase sõidu kaugusel Cardiffis, Vale of Glamorgani hotellis. See aga meeste vaimu ei muserdanud - Southampton võitis kohtumise 72. minuti väravast 1:0 ning kindlustas sisuliselt Premier League'i püsima jäämise. 

Klubi ei jätnud ka jonni ning andis nad üle lasknud Swansea hotellile ka tagasisidet: «Kahjuks ei suutnud see kogemus meie reisi ära rikkuda. Meie ärikohtumine oli väga produktiivne! Me ei plaani niipea tagasi tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles