Fergusoni operatsioonijärgsed sõnad hämmastasid arste

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Alex Ferguson ei jäta jalgpallile mõtlemist ka siis, kui ta ise surmasuus on. The Suni väitel küsis ajuverejooksuga haiglasse viidud 76-aastane jalgpallilegend pärast operatsiooni taas üles ärgates: «Kuidas Doncaster mängis?»

76-aastane Ferguson, kes oli aastatel 1986-2013 Manchester Unitedi treener, kukkus laupäeval kodus kokku ja viidi kiiresti haiglasse, kus talle tehti kohe operatsioon. Klubi teatas, et see oli «väga edukas», lisades, et Ferguson peab taastumise huvides jääma intensiivravipalatisse. 

The Suni allika sõnul olevat Ferguson aga pärinud arstidelt esimese asjana mitte oma tervise kohta, vaid uurinud, kuidas on läinud tema poja, Darren Fergusoni juhendatava tugevuselt kolmanda liiga klubi Doncaster Roversi mäng Wiganiga. Saanud Doncasteri 0:1 kaotusest teada, rääkis ta jalgpallist aga edasi.

Nimelt adus Ferguson, et ei saa näha sel nädalavahetusel Wembley staadionil Manchester Unitedi ja Chelsea vahelist FA Cupi finaali. Küll aga pole ta maha matnud mõtet minna vaatama Meistrite liiga finaali Liverpooli ja Madridi Reali vahel. «Okei, FA Cup on mängust väljas, aga kuidas on lood Kiieviga?» küsis Ferguson.

Perekond pole Fergusoni seisundit kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles