Üllatus: parimate väravaküttide seast leiab ääre- ja joonemängijad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, EESTI 27SEP17.
Pildil 
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
TALLINN, EESTI 27SEP17. Pildil tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

KÄSIPALL. Eesti meistriliigas peetakse täna teine finaalkohtumine, üleeile Põlvas sealse Serviti käest selge 25:29 kaotuse saanud HC Kehra proovib kodusaalis seeria viigistada.

Avamängus kaotas Kehra poolaja kõigest 11:12, aga lubas Servitil teha teise poolaja alguses 12:4 vahespurdi. «Meil kadus rünnakudistsipliin ja Serviti oskas seda osavalt kiirete rünnakutega ära kasutada. Ütleme, et 45 minutit 60st oli päris hea – suutsime põlvalastele kõvasti peavalu valmistada. Praaki oli mõlemalt poolt palju, aga play-off on eriline, nii et küllap oli tahtmine liialt suur,» analüüsis avamängus neli väravat visanud Kehra ääremängija Kaspar Lees.

Eesti koondisessegi kuuluv Lees on meistriliiga väravaküttide edetabelis 124 tabamusega teisel kohal. Esikoht on püüdmatu, sest neljandana lõpetanud HC Tallinna liidri Marko Slastinovski arvele kogunes 164 väravat. Aga ääremängija paiknemine resultatiivsustabeli teisel real on siiski üllatav. Miks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles