Kontaveit jätkab enese tõestamist

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on taas leidnud mulluse lennukuse.
Anett Kontaveit on taas leidnud mulluse lennukuse. Foto: Ralph Orlowski / Reuters / Scanpix

​Alles teisipäeva õhtul tunnistas Anett Kontaveit (WTA 29.) pärast Madridi tenniseturniiril valgevenelanna Aleksandra Sasnovitši (WTA 58.) 6:2, 4:6, 6:2 alistamist Eesti ajakirjanikele, et tunneb ennast ülimalt enesekindlalt. Eile läks kolmanda ringi kohtumine kahekordse Wimbledoni võitja Petra Kvitovaga (WTA 10.) samuti kolmesetiliseks, kuid vaatamata sama vägevale lahingule kaotas Kontaveit 7:6(4), 3:6, 3:6. Enesekindlus pole aga kuskile kadunud!

«Arvan, et mängisin kindlasti paremini kui Sasnovitšiga. Vastane oli kindlasti tugevam ning mäng ise oli parem,» sõnas Kontaveit vahetult pärast mängu Eesti ajakirjanikele. Mängu raskeim hetk oli tema sõnul kolmandas setis. «Mul olid seal murdepallid, mida ei suutnud ära kasutada. Sellest oli kõige rohkem kahju.»

Just murdepallid osutusidki eilse lahingu põhiküsimuseks. Kontaveit realiseeris 11 murdevõimalusest kaks, tšehhitaril õnnestus 17 murdepallist võita viis. Ent seegi näitas, et tegemist oli võrdsete lahinguga. «Arvan, et mõlemalt poolt oli hea mäng. Vastane suutis väga hästi servida,» kiitis ta.

Mis aga on kaasa toonud selle, et Kontaveit suudab kolmesetilisi mänge eelmise aastaga võrreldes paremini mängida? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles