Heas hoos Raisma võitleb Ungaris koha eest poolfinaalis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kenneth Raisma (ATP 857.) osaleb Ungaris 15 000 dollarilise auhinnafondiga ITF Futures sarja võistlustel, kus ta on kahe matšivõiduga jõudnud veerandfinaali ja mängib nüüd koha eest turniiri poolfinaali.

Zalaegerszegis peetaval võistlusel kohtus Raisma avaringis horvaadi Filip Mariciga, kes jõudis põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Eesti noor tennisist vormistas kahes setis kindla võidu tulemusega 6:0, 6:3, vahendab tenniseliit.

Teise ringi vastane oli Raismal turniiril 8. asetusega venelane Bogdan Bobrov (ATP 748.). Kaks tundi ja 19 minutit kohtumise võitis eestlane küll kahes setis, kuid mäng oli väga tasavägine. Raisma võidutulemus läks kirja numbritega 7:6 (5), 7:5. Mängitud punktidest võitis eestlane 97 venelase 82 vastu. Raismal oli kohtumise jooksul kasutada 15 murdepalli, millest tal õnnestus võita viis. Venelasel olid vastavad numrid 6 ja 4.

Raisma veerandfinaali vastaseks on turniiril 2. asetust omav sakslane Marc Sieber (ATP 420). Selle kohtumise võitja kindlustab endale koha võistluste poolfinaalis.

Raisma osaleb ka paarismänguturniiril, kus tema partneriks on soomlane Emil Ruusuvuori. Avaringis õnnestus neil üllatada turniiril kõrgeimat asetust omanud paari austraallast Scott Puodziunast ja brasiillast Caio Silvat võites kohtumise 6:4, 6:2. Veerandfinaalis õnnestus Raismal ja Ruusuvuoril tulemusega 6;2, 7:6(4) üle mängida ameeriklane Maksim Tikhomirov ja Bogdan Bobrov. Poolfinaalis kohtub Raisma oma partneriga Ungari duo David Szintai ja Levente Godryga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles