Teppan rekordpalka teenima ei lähe

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Trentino Volley

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Renee Teppan lahkus keset koondiselaagrit Itaaliasse, kus toimub Lõuna-Korea kõrgliiga draft. Eestlane siiski valituks ei osutunud. 

Korea draftist võttis osa 24 mängijat, kellest välja valiti seitse: Lieberman Agamez (Kolumbia), Thijs ter Horst (Holland), Mitja Gasparini (Sloveenia), Yosvany Hernandez (Kuuba), Krisztian Padar (Ungari), Alexandre Ferreira (Portugal), Simon Hirsch (Saksamaa). 

Pole saladus, et Korea meelitab tippmängijaid suurte palganumbritega. Nimelt tagatakse uueks hooajaks 300 000 dollari suurune aastapalk (250 000 eurot) ehk olenevalt hooaja pikkusest võib nii teenida umbes 30 000-dollarise kuupalga. Eesti enimtasustavam võrkpallur on viimastel aastatel olnud Türgis leiba teeniv Oliver Venno (umbes 100 000 eurot aastas), uuel hooajal peaks sarnaste summadeni jõudma sama liigaga liituv Robert Täht.

Postimehe andmetel on Teppanil jätkuvalt pooleli läbirääkimised ühe Euroopa tippliigas mängiva klubiga, mis tähendab, et Korea liigas lepinguta jäämine võib aja kuludes hoopis heaks uudiseks kujuneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles