Hispaania meedia: Liverpool soovib Barcelonast keskkaitsjat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yerry Mina (ülemine) ja Ousmane Dembele.
Yerry Mina (ülemine) ja Ousmane Dembele. Foto: PAU BARRENA / AFP

23-aastane Kolumbia keskkaitsja Yerry Mina, kes siirdus Barcelona jalgpalliklubisse eelmises üleminekuaknas, võib suvel sõlmida laenulepingu Liverpooliga, kirjutab Hispaania meedia.

Barcelona käis Mina eest Brasiilia klubile Palmeiras välja veidi üle kümne miljoni euro, kuid poole hooajaga on kolumbialane pääsenud väljakule vaid kolmes liigamängus, neist kahes algkoosseisus (0:0 viik Getafega, 2:2 viik Sevillaga).

Kohaliku meedia hinnangul soovib Kataloonia klubi, et mängija kohaneks Euroopa jalgpalliga ja saaks rohkem mänguaega. Potentsiaalsed sihtkohad, kuhu Mina laenulepingu alusel võib siirduda, on praeguse seisuga Sevilla, Valencia, Villarreal, Celta Vigo ning mõnevõrra üllatuslikult ka Liverpool.

Kui Mina peakski Liverpooliga käed lööma, siis oleks Jürgen Kloppi meeskonnas uuel hooajal vähemalt viis-kuus keskkaitsjat: Ragnar Klavan, Joel Matip, Virgil van Dijk, Dejan Lovren, Joe Gomez (ääre- ja keskkaitsja) ja Mina. Seda vaid juhul, kui ükski nimetatud kaitsjatest ei vaheta suvel klubi.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles