Buffoni ähvardab inetu solvangu eest karistus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon Michael Oliveriga sõnelemas
Gianluigi Buffon Michael Oliveriga sõnelemas Foto: www.imagephotoagency.it/imago/Gribaudi/ImagePhoto

Juventuse väravavahti Gianluigi Buffoni ootab tõenäoliselt ees karistus, sest pärast Meistrite liiga veerandfinaali Madridi Realiga solvas ta kohtunikku Michael Oliveri.

11. aprillil toimunu veerandfinaali korduskohtumises teenis Buffon mängu lõpuhetkedel punase kaardi. Ta ei olnud rahul, et kohtunik määras üleminutitel Reali kasuks penalti, mis Hispaania suurklubi poolfinaali viis.

«Meeskond andis endast kõik, kuid inimene ei saa sellisel moel unelmaid purustada. Ilmselgelt ei ole tal rinnus süda, vaid selle asemel on prügikast! Pealegi: kui sul pole piisavalt iseloomu, et sellisele staadionile ja sellisele väljakule astuda, siis istu parem koos naise ja lastega tribüünil, joo Sprite'i ja söö krõpsu!» lajatas Buffon pärast mängu ajakirjanikele.

Nüüd on UEFA alustanud Buffoni kommentaari suhtes distsiplinaarmenetlust, mis üldiselt tähendab ka seda, et sellele järgneb karistus. UEFA sõnul rikkus Buffon kokku lepitud käitumise põhimõtteid. Distsiplinaarkomisjon teeb oma otsuse 31. maiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles